2 Aralık 2012 Pazar

Satışlar nasıl artar?

Ürünleriniz hedef kitlenizin beklentilerini karşılıyor. Farklı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde çeşitliliği de sağlamışsınız. Fiyatlar ve ödeme seçeneklerinin de uygun olduğunu düşünüyorsunuz.


Ancak yine de satışlarınız düşüyor. Sebeplerini bir türlü anlayamıyorsunuz. Bunun için sadece içeriye bakmak yetmez. çevreyi incelemek, istihbarat toplamak, yani rakipleri de takip etmek gerekir.


Bugünkü iş dünyamızda tek bir gerçek var: Hiçbir şey mutlak değil. Piyasa sürekli hareket, sürekli gelişim halinde: Yeni ürünler, daha düşük fiyatlar, kampanyalar öncekilerin etkisini yok ediyor, tüketicileri cezbediyor, yepyeni alternatifler sunuyor. Böyle bir ortamda rakipleri izlemeden alınacak her türlü karar yanlış olmaya mahkumdur.  Atalarımız boşuna dememiş: Su uyur, düşman uyumaz.

Peki, rakipler farklı satış noktalarında farklı fiyatlar, uygulamalar, kampanyalar yapıyor, veya bir çok küçük rakip ile farklı konumlarda gerilla savaşı veriyorum, bunları takip etme şansım yok diye mi düşünüyorsunuz?

İşte zoozz.com.tr burada devreye giriyor: Binlerce kişilik kullanıcı kitlesi, günlük hayatlarını yaşarken, sizin de sorularınızı cevaplıyor, farklı konumlarda yapılmasını istediğiniz "mikro" görevleri süratle yapıp, size sürekli tam yerinden kritik bilgi sağlıyorlar.

  • Formalitesiz, web üzerinden 2 dakika içerisinde tüm Türkiye'de yapılmasını istediğiniz görevleri hemen yayınlayabilirsiniz.
  • En karmaşık görevleri bile küçük adımlar halinde tasarlayıp, farklı kullanıcı kitlelerinden yeknesak sonuç alabilirsiniz.
  • Bütçeniz her zaman kontrolünüzdedir, hiçbir zaman aşılmaz.
  • Gizli; yapan hiçbir zaman (eğer siz vermezseniz) görevi kimin yaptırdığını bilmez.
  • Fotoğraf destekli; istediğiniz bilgiyi yerinden fotoğraflar ile belgeleyebilirsiniz.
  • GPS konumlandırması ile kullanıcının görevi tam yerinden yaptığından emin olursunuz.
  • Sonuçtan memnun olmazsanız kullanıcıya ödeme yapılmaz.
  • Tüm sonuçları, kolaylıkla excel, word gibi ofis programlarına uyumlu formatlarda indirebilirsiniz.


Hemen görev yayınlamaya başla.

Daha fazla bilgi için prezantasyonu izle.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder